Site Overlay

Projectmanagement

Laat Congres4u alles voor je regelen

Bij Congres4u staan we klaar om je volledig te ondersteunen bij het projectmanagement van je evenement. Terwijl jij je kunt concentreren op de inhoud van je bijeenkomst, zorgt Congres4u voor de planning, draaiboeken en de begroting van je congres. We starten met het vaststellen van je doelstellingen, doelgroep, thema en gewenste resultaten. In de aanloop naar je evenement houden we een nauwlettend oog op de planning en het budget, zodat alles soepel verloopt.

Ontdek de beste locatie

Congres4u maakt een voorstel met minimaal drie zorgvuldig geselecteerde en beschikbare locaties die passen bij jouw organisatie, de aard van je bijeenkomst en de behoeften van deelnemers. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, nemen wij de reservering en alle verdere logistieke zaken op ons. Tijdens de voorbereiding bespreken we cateringopties, de techniek en praten we alles door met externe leveranciers. Op de dag van je bijeenkomst staat alles klaar en verloopt alles volgens jouw wensen.

Hulp bij een boeiend programma

Congres4u helpt je bij het omzetten van je ideeën in een boeiend programma dat alle belanghebbenden aanspreekt. Een succesvol congresprogramma omvat niet alleen een strakke tijdsplanning, maar ook geschikte werkvormen, inspirerende sprekers, een bekwame dagvoorzitter en de nodige ontspanningsmomenten.

Met een ‘Call for Papers’ of ‘Oproep tot Bijdragen’ nodig je de doelgroep of een specifieke groep uit om bijdragen te leveren aan je (wetenschappelijk) congres in de vorm van workshops, lezingen of posterpresentaties. Ons beveiligde online formulier maakt het indienen en digitaal beoordelen van bijdragen eenvoudig. De gegevens kunnen vervolgens moeiteloos worden omgezet in een online programma.

Deelnemers drinken koffie en netwerken tijdens de pauze van een congres

Als je een beurs wilt organiseren of een informatiemarkt aan je congres wilt toevoegen, dan kan Congres4u de communicatie met potentiële exposanten en sponsoren voor jou verzorgen.

Vergroot je bereik

Congres4u maakt een communicatieplan om jouw bijeenkomst op herkenbare en passende wijze onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Een goede communicatie rond de bijeenkomst in combinatie met een boeiend programma levert een positief effect op het bereiken van jouw doelstellingen. Denk hierbij aan de uitnodiging, e-mails, de congreswebsite en gebruik van social media.

Laat de regie over aan Congres4u

Congres4u verzorgt de registratiebalie en de algehele coördinatie van de dag. Zo kan je je helemaal richten op de inhoud van het congres en jouw gasten. Daarnaast kan je gebruik maken van een aantal handige materialen zoals de congreskoffer vol met kantoorartikelen, budgetplateaus om badges overzichtelijk en gestructureerd klaar te zetten, lanyard / keycord standaard, mobiele pinautomaat, laptop en printer.


Lees ook: