Deelnemersregistratie

Aanmeldingsformulier

Met het beveiligde online aanmeldingsformulier schrijven deelnemers, sprekers en gasten zich eenvoudig, veilig en geautomatiseerd in voor uw bijeenkomst. Na inschrijving ontvangt de deelnemer automatische een bevestiging. Voor eventuele vragen over deelname, kunnen deelnemers bij Congres4u terecht.

Weet u de juiste software te selecteren voor uw aanmeldingsformulier? Door het enorme aanbod en verschillen in mogelijkheden is dat tijdrovend. Daarnaast moet u dan ook nog eens de software goed leren kennen om alle mogelijkheden optimaal te benutten. Congres4u heeft veel systemen getest en weet welke systeem bij uw bijeenkomst of evenement past. De deelnemersregistratie uitbesteden (managed service) is daarom voor u effici├źnter en kostenbesparend.

Congres4u biedt op maat gemaakte formulieren in het Nederlands of Engels, uitgebreid of beknopt die aansluiten bij uw huisstijl. Onze aanmeldingsformulieren bieden extra keuzemogelijkheden, zoals intekenen voor workshops/sessies, opgave van intoleranties en allergieen, gebruik van pendelbus, hotelovernachtingen en deelname aan sociaal programma, aanvragen van accreditatiepunten.  Deelnemers kunnen online of met een factuur betalen.

De software is gecertificeerd (ISO 27001) met data opslag in de EU, zodat u erop kan vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn.

Badges

Congres4u verzorgt voor u de badges. De vorm en inhoud stellen we samen met u vast en voeren we altijd in uw huisstijl uit. Badges printen wij vooraf of bij binnenkomst.

Programma

Congres4u verzorgt voor u de deelnemersmap, webapp, deelnemersbundel of programmaboekje. De vorm en inhoud stellen we samen met u vast en voeren we altijd in uw huisstijl uit.

Evaluatie

Congres4u verzorgt voor u een online deelnemersevaluatie na de bijeenkomst, zodat u kunt meten of uw doelstellingen zijn bereikt.