Advies

Loop je vast in je zoektocht naar het juiste online platform, studio voor jouw online bijeenkomst of congreslocatie?

Een kleine bijeenkomst organiseren, dan kan je vaak best zelf zonder hulp, maar hoe zit dat toch met al die extra coronamaatregelen en hoe selecteer je het juiste platform of studio voor jouw bijeenkomst?

Al snel kom je tot de ontdekking dat je kunt kiezen uit tal van aanbieders. Hoe kies jij een systeem, studio of locatie die past bij jouw bijeenkomst en jouw doelen? Zelf informatie opzoeken, testen en vergelijken kost veel tijd die je liever wilt besteden aan de inhoud van jouw (online) bijeenkomst.

Congres4u heeft het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan en veel tijd geïnvesteerd in kennis over online platforms en studio’s om jouw bijeenkomst te streamen. En deze kennis delen we graag met jou! 

Online platform

Stuur ons informatie over jouw bijeenkomst en jouw wensen en je ontvangt van ons een rapport met drie platforms die het beste aansluiten bij jouw wensen.

Heldere, betrouwbare en onafhankelijke informatie speciaal afgestemd op jouw bijeenkomst.

In het rapport staan de functionaliteiten van het systeem, de kosten en de contactgegevens van de aanbieder. Tot slot nemen we het rapport altijd telefonisch met je door.

Jouw investering

De kosten voor een advies over een online platform kost je eenmalig € 499,- excl. BTW.

Studio

Stuur ons informatie over jouw bijeenkomst en jouw wensen en je ontvangt van ons een rapport met drie locaties die het beste aansluiten bij jouw wensen.

Heldere, betrouwbare en onafhankelijke informatie speciaal afgestemd op jouw bijeenkomst.

In het rapport bevat een sfeerimpressie, technisch specificaties, kosten en de contactgegevens van de locatie. Tot slot nemen we het rapport altijd telefonisch met je door.

Jouw investering

De kosten voor een advies voor een studio kost je eenmalig € 499,- excl. BTW.